DOZORRO-NEWS

Нацгвардійці замовили спеціалізованих мікроавтобусів на понад 104 мільйони гривень

14.08.2020 11:30

Військова частина 3078 Національної гвардії України  за результатами тендеру замовила ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» мікроавтобусів для перевезення бійців під час охорони громадського порядку. Вартість контракту –104,4 мільйони гривень, інформує видання «Наші гроші».

Цьогоріч підрядник поставить 58 спеціалізованих оперативних мікроавтобусів СКС-FT3 2020 року випуску на 13 місць із водієм на базі фургона Ford Transit 6МКПП Євро 6 170 кінських сил по 1,8 мільйонів гривень за штуку.

Спецвтомобіль складається з водійського, пасажирського та вантажного відсіків. Він має відеореєстратор Quidux 1244-HD із картою на 1ТБ, кондиціонер, подушку безпеки водія, електро- та USB-розетки для кожного, полиці, решітки на вікнах із тонуванням на 50% тощо. Крім того, його оснастять світло-акустичною панеллю, радіостанцією Motorola DM 4601E із софтом, вісьмома проблисковими маячками XT-4LED, автономним повітряним опалювачем, аптечкою АМА-2, запасним колесом, двома вогнегасниками ВВК 1.4, двома акумуляторними ліхтарями, а також запчастинами, інструментами і приладами.

Фірма отримала замовлення без конкуренції, бо на тендер більше ніхто не прийшов. 

Засновниками «Спец-Ком-Сервісу» є Сергій Калюш із Вишневого та Михайло Городових із Черкащини. Віднедавна фірмою керує Василь Юрійович Даниляк. Житель Вишневого з такими ПІБ до весни 2017 року був начальником штабу оперативного управління Києво-Святошинської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області, а його дружина Валентина Даниляк до літа 2020 року очолювала Відділ  контролю на міському електричному транспорті та залізничному транспорті Управління державного контролю на наземному транспорті.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання