DOZORRO-NEWS

Нацполіція планує закупити 2,5 тисячі наручників

17.07.2018 10:41

Національна поліція України оголосила проведення відкритих торгів для придбання 2,5 тисяч одиниць кайданок очікуваною вартістю 3 мільйона гривень. Відповідна інформація розміщена на порталі публічних закупівель ProZorro.

Згідно техдокументації майбутній підрядник протягом 30 днів з моменту отримання замовлення від Нацполіції має поставити відповідний товар. Кайданки повинні мати зовнішнє металеве покриття з матеріалів, що не являються токсичними та забезпечують стійкість виробів до миючих та дезинфікуючих (знезаражуючих) засобів при їх обробці. Наручники повинні забезпечувати працездатність, у тому числі працездатність замкового механізму після 5000 обертання рухомої скоби. Зусилля на розрив кайданків повинно становити не менше 150 кгс. В комплект поставки має входити сам виріб, паспорт на виріб, ключі (2 одиниці), інструкцію з експлуатації, чохол для поясного носіння. При цьому гарантійний термін зберігання повинен становити не менше 1 року з дати виробництва, що підтверджується гарантіями виробника.

Завершити збір тендерних пропозицій Замовник запланував 7 серпня о 19:00. А вже 8 серпня відбудеться аукціон.

Минулоріч Нацполіція вже купувала кайднки. У листопаді минулого року один комплект наручників коштував полісменам 954 гривні. Цьогоріч же очікувану вартість товару Нацполіції визначила на рівні 1200 гривень за один комплект.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання