DOZORRO-NEWS

Нацполіція замовить велику партію одягу в фігуранта власного розслідування

20.11.2019 12:49

Національна поліція закупить понад шість з половиною тисяч зимових штормових курток для своїх працівників на загальну суму в понад 16 мільйонів гривень. Постачальником товару стане компанія «Праймформ», яка сама є фігурантом розслідування поліцейських. Про це повідомляє "Слідство.Інфо" з посиланням на ProZorro.

За інформацією видання фірма згадується у розслідуванні правоохоронців щодо шахрайства під час закупівлі шкарпеток для потреб армії у 2015-му році. Про це свідчать ухвали Солом’янського суду столиці. За версією офіційного слідства, посадовці Міноборони сприяли тому, аби комерційні структури, серед яких є компанія "Праймформ", постачали Збройним силам одяг за завищеними цінами. Держава витратила майже 13,5 мільйонів гривень на закупівлю 1,4 мільйона пар шкарпеток військовим. Тоді як їхня реальна вартість, на думку правоохоронців, була вдвічі меншою.

Продукцію фігурантів розслідування, зокрема, й фірми "Праймформ", арештували кілька років тому. Втім, вироків наразі у цій справі немає.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання