DOZORRO-NEWS

Надвірнянська лікарня замовила медичного кисню за найвищою з початку карантину ціною

03.08.2020 10:31

Надвірнянська центральна районна лікарня прозвітувала про підписання договору на придбання медичного кисню в балонах з ТОВ «Іводент» на загальну суму 122,1 тисячі гривень. Про це з посиланням на ProZorro повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

Згідно умов договору лікарня придбає 300 балонів кисню об’ємом по 40 літрів. Вартість одного становитиме 407 гривень. Журналісти зауважують, це найвища ціна на кисень в Івано-Франківській. Принаймні для  тих контрактів, що були підписані за  спеціальною процедурою закупівель для запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19.

З початку оголошення пандемії в Івано-Франківській області спостерігалось підвищення цін на медичний кисень. На початку квітня ціни на кисень у балонах, порівняно з тим самими періодом минулого року, зросли приблизно на 100 гривень – до 360 грн проти 270 грн. Протягом червня лікарні закуповували кисень здебільшого по 325-337 грн за балон. У липні ціна майже не змінилась. 

Основним постачальником медичного кисню для лікарень Івано-Франківської області з початком оголошення карантину та спеціальної процедури закупівлі стало ТОВ «Іводент». Підприємство зареєстроване в Івано-Франківську Василем та Іриною Носиками, раніше не займалось постачанням медичного кисню. 

 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання