DOZORRO-NEWS

«Нафтогаз» шукає юристів, що представлятимуть інтереси компанії в судах з Italia Ukraina Gas S.r.l

13.04.2021 08:46

Акціонерне товариство “Національна акціонерна компанія “Нафтогаз України” оголосило закупівлю юридичних послуг з метою захисту прав та інтересів в усіх арбітражних відносинах з компанією Italia Ukraina Gas S.r.l.  Як передає Укрінформ, відповідне оголошення оприлюднено на сайті Prozorro.

"Послуги юридичні, пов’язані із представництвом та захистом прав та інтересів НАК "Нафтогаз України" в усіх відносинах з компанією Italia Ukraina Gas S.r.l. (або її правонаступниками), в тому числі, але не виключно, пов’язаних із новим арбітражним провадженням за позовом Italia Ukraina Gas S.r.l до НАК "Нафтогаз України" та виконанням арбітражного рішення, прийнятого на користь компанії Italia Ukraina Gas S.p.a", - йдеться в оголошенні.

Очікувана вартість послуг становить 4,5 мільйонів євро, або 147,78 мільйонів гривень. Серед тендерних вимог: наявність у юридичної компанії офісу в Швеції або Норвегії. Крім того, до виконання договору планується залучення фахівців, які мають підтвердити необхідну кваліфікацію.

За інформацією журналістів компанія Italia Ukraina Gas, у 2008 році звинуватила Нафтогаз у невиконанні контракту на постачання газу від 2003 року. У 2013 році Стокгольмський арбітраж зобов’язав Нафтогаз виконати контракт і поставити позивачу 13,1 млрд кубометрів газу за цінами 2003 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання