DOZORRO-NEWS

НАК "Нафтогаз України" програв приватній компанії тендер на поставку техногазу

19.04.2017 14:00

НАК "Нафтогаз України" програв приватній компанії тендер на поставку техногазу

ТОВ "Еру трейдінг" стало першою приватною компанією якій НАК "Нафтогаз України" програв тендер на поставку техногазу. Про це повідомляє видання "Наші Гроші" з посиланням на сторінку закупівлі на порталі «ProZorro».

Очікувана вартість всієї закупівлі, що була розбита на десять лотів по 218 млн кубометрів кожен, складала 16,72 млрд грн..

У першому лоті змагались "Нафтогаз" і ТОВ "УМВБ". "УМВБ" відразу встановило свою заявку на рівні очікуваної ціни лота 1,67 млрд гривень. Держкомпанія, в свою чергу, встановила ціну в 1,39 мрлд гривень, що і виявилась переможною.

У другому лоті змагались "Нафтогаз", ТОВ "Еру трейдінг" і світовий газовий трейдер "Trafigura Ukraine".

"Нафтогаз" повторив свою заявку у 1,39 млрд гривень, однак конкуренти знизили свої до 1,37 млрд гривень - "Trafigura Ukraine" і 1,35 млрд гривень – ТОВ "Еру трейдінг".

Тепер Укртрансгаз має офіційно визначити переможця і провести 19 квітня тендер на ще п’ять лотів. Раніше два лоти було скасовано через відсутність заявок взагалі.

Співвласниками ТОВ "Еру трейдінг"  є "Еру файненс лтд" (Кіпр) з 99,9% часткою у статутному капіталі і ТОВ "Енергетичні ресурси України". Кінцевими бенефіціарами кіпрської фірми вказані киянин Ярослав Стефанович Мудрий, американець Дейл Веслі Перрі і прописаний у Києві громадянин США Андрій Фаворов.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання