DOZORRO-NEWS

Новий виробничо-лабораторний корпус коштуватиме "Укргазвидобуванню" майже 100 мільйонів гривень

21.01.2019 11:09

Провівши відкриті торги Філія «Український науково-дослідний інститут природних газів» («УкрНДІгаз») ПАТ «Укргазвидобування» замовила у ПП «Фасад-Сервіс» будівництво Виробничо-лабораторного корпусу по дослідженню та зберіганню керна. Вартість угоди склала 99,88 млн грн, інформує видання «Наші гроші» з посиланням на ProZorro.

До вересня у Харкові на території нафтобази №2 по пр. Гагаріна, 127 мають збудувати «під ключ» п’ятиповерховий виробничо-лабораторний корпус загальною площею 2 724 кв. м, керносховище загальною площею 1 248 кв. м, а також блок кліматичної системи, майданчики для зберігання балонів інертного газу, паління, відпочинку, сміттєвих контейнерів і стоянки автомашин та комплекс автомобільних мийок самообслуговування на шість постів. Субпідрядниками будуть ТОВ «Індіго Груп» (газопостачання), ТОВ «Сміт Інжиніринг» (системи зв’язку та контролю доступу, охоронна сигналізація, відеоспостереження, комплексна автоматизація), ТОВ «Союз ПВО» (автоматична протипожежна сигналізація) і ТОВ «Спеціалізоване ремонтно-будівельне управління «Харківліфт-1» (ліфти).

Переможець торгів харківський «Фасад-Сервіс» зі статутним капіталом 15 тис грн. належить Назару Ковтуну, прописаному по вул. Галана, 3 – в гуртожитку 8 НТУ «ХПІ», де він учився. Усього з 2008 року фірма отримала підрядів на 532,82 млн грн.

Єдиним конкурентом було харківське ТОВ «Фірма «Колоріт-Строй» Олени Самсон і Володимира Яковенка зі статутним капіталом 1 тис грн., причому ніхто не знижував ціну на аукціоні.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання