DOZORRO-NEWS

Об'єкти малої приватизації продаватимуть через ProZorro

11.05.2017 20:01

Сьогодні, на засідання Кабінету Міністрів України було прийнято протокольне рішення щодо відпрацювання пілотного проекту з продажу об'єктів малої приватизації через електронну систему публічних закупівель ProZorro. За словами Володимира Гройсмана, інформує офіційний сайт Кабміну,  відкритий продаж неефективних державних підприємств сприятиме викоріненню корупційних схем.

"Про що мова йде - є невелике державне підприємство, яке може бути продано. Його можна продавати якимись невідомими схемами, а можна продавати абсолютно прозоро - через електронний майданчик: хто зареєструвався, той купив.

Кожному українцю, підприємцю не треба кланятися до чиновника і займатися корупцією, щоб щось придбати, - він вийшов на електронний реєстр, подивився, якщо є якийсь об'єкт, який його цікавить для розвитку свого бізнесу, він зробив електронну заявку, взяв участь у електронних торгах - і все, немає жодних проблем",- повідомивВолодимир Гройсман.

Прем’єр-міністр також закликав швидко внести ухвалені пропозиції у робочому варіанті.

Якщо пілотний проект буде успішний, його поширять на продаж неефективних великих державних підприємств, наголосив на засідання Міністр Кабінету Міністрів України Олександр Саєнко.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання