DOZORRO-NEWS

Одеські комунальник замовили мікроавтобус за понад 3 мільйона гривень

11.01.2022 10:20

Комунальне підприємство «Централізована закупівельна організація Одеської облради» за результатами тендеру замовив ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» автомобіль за 3,34 млн грн. За інформацією видання “Наші гроші” фірма поставить 7-місний мікроавтобус Mercedes-Benz V-class Avantgarde. Автомобіль матиме подушки безпеки (в тому числі бічні та віконні), автоматичний клімат-контроль, додаткову систему контролю клімату в задній частині салону, підігрів передніх сидінь, підігрів та вентиляція сидінь першого пасажирського ряду, підвіску для поганої дороги, аудіо систему, активну систему допомоги при паркуванні з камерами на 360 градусів.

На торгах конкурентами переможця були ТОВ «Торгівельно-сервісна компанія» Євгена Бурякіна та ТОВ «Опус-Авто плюс» Ігоря Баранова, чиї пропозиції були вищими на 1 та 2 тис грн. відповідно. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Засновниками «Спец-Ком-Сервісу» з-під Києва є Сергій Калюш із Вишневого і Михайло Городових із Черкащини. Директором є Василь Юрійович Даниляк. 

Житель Вишневого з такими ПІБ до весни 2017 року був начальником штабу оперативного управління Києво-Святошинської ОДПІ ГУ ДФС у Київській області, а його дружина Валентина Даниляк до літа 2020 року очолювала Відділ контролю на міському електричному транспорті та залізничному транспорті Управління державного контролю на наземному транспорті.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання