DOZORRO-NEWS

Підприємці Дніпропетровщини заробили через ProZorro понад 115 мільярдів гривень

15.02.2019 10:04

З моменту впровадження системи ProZorro більше 15 тисяч підприємців Дніпропетровщини заробили на торгах понад 115 млрд грн. Про це повідомляє «Дніпроград» з посиланням на прес-службу ДніпроОДА.

«Завдяки ProZorro підприємці області мають вільний доступ до участі у тендерах та чесні правила гри. Виграє і регіон: чим більше контрактів укладають бізнесмени, тим більше податків іде до бюджету. А це - нові надходження для розвитку інфраструктури Дніпропетровщини», - зазначив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

За словами очільника області, співпрацюючи із замовниками по всій Україні місцеві підприємці минулоріч виграли 86,3 тисяч торгів. Найчастіше продавали продукти харчування. Надавали послуги з ремонту і технічного обслуговування.

«З кожним роком все більше бізнесменів приєднуються до «ProZorro». Сервіс зводить на «ні» корупційні ризики. Він доступний для всіх підприємців, у тому числі і малого та середнього бізнесу. Саме такими, прозорими та відкритими, мають бути публічні закупівлі», - додав Резніченко.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання