DOZORRO-NEWS

Підприємці Дніпропетровщини заробили в ProZorro понад 39 мільярдів гривень

21.07.2017 12:50

За інформацією голови Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко, з моменту введеня в дію системи публічних закупівель ProZorro підприємці Дніпропетровщини заробили 39,2 млрд грн. Найчастіше вони продавали фармацевтичну продукцію, медичне обладнання та продукти харчування, повідомляє Дніпроград.

«Активність бізнесу в ProZorro постійно зростає. В порівнянні з 2015-м кількість підприємців, що працюють через систему електронних торгів, збільшилася вдесятеро – до більш ніж 8,6 тисяч. За час роботи електронної системи бізнесмени Дніпропетровщини виграли по всій Україні 81,5 тисячу лотів на понад 39 мільярдів гривень. З цих доходів сплатили податки - це додаткові кошти, які надходять до бюджету регіону», - розповів Валентин Резніченко.

В серпні 2015 року Дніпропетровська ОДА стала однією з перших адміністрацій в Україні, яка перевела держзакупівлі в систему ProZorro. Одночасно почала залучати до роботи та навчати користуватися сервісом підприємців. Нині область в трійці лідерів України за кількістю бізнесменів, які працюють через електронну систему.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання