DOZORRO-NEWS

Підприємець без досвіду виконання бюджетних підрядів поставить Івано-Франківській ОДА комп’ютерів на 10 мільйонів

28.09.2021 10:03

Нещодавно зареєстрований підприємець Владислав Вельмисєв продасть департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації.ноутбуків на 9,97 мільйонів гривень. Інформація про відповідний тендер опублікована в Prozorro, повідомляє видання «Наші гроші. Львів»

Це бюджетне замовлення – перше для підприємця. Щоб підтвердити свій аналогічний досвід та виграти в тендері, Владислав Вельмисєв подав договір про продаж комп’ютерів на 91,5 тисяч гривень приватному підприємству «Лінійні системи». 

Сам ж Владислав Вельмисєв вперше зареєструвався підприємцем у вересні 2019 року. Тоді основним і єдиним видом його діяльності були електромонтажні роботи. В кінці того ж року він припинив підприємництво. А поновився івано-франківський постачальник в травні цього року, і тепер спеціалізується, зокрема, на торгівлі комп’ютерами та дотичною технікою.

При цьому переможець не вперше бере участь в тендерах, зокрема і від департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської облдержадміністрації. Восени 2019 року він змагався у закупівлі спецавтомобілів з очікуваною вартістю 9,3 млн грн від цього департаменту, однак безуспішно.Крім того в цьому році він встиг взяти участь в двох тендерах з очікуваною вартістю по 500 тис. грн на закупівлю техніки для ліцеїв Яремчанської міської ради на Івано-Франківщині. І у двох випадках йому не вдалося підписати договору.

На поточних переможних торгах єдиним конкурентом Владислава Вельмисєва був підприємець 

Згідно з угодою, Івано-Франківська облдержадміністрація до кінця цього року отримає 160 персональних комп’ютерів-моноблоків PrimePC з клавіатурою та мишею по 23,5 тис. грн, тобто загалом – за 3,7 млн грн.

Ще 3,5 млн грн віддадуть за 200 персональних комп’ютерів MSI PRO зі системним блоком Artline «Business», клавіатурою та мишею. Один такий комплект обійдеться в 17,5 тис. грн.

А 2,7 млн грн коштуватимуть дев’ять комплектів комп’ютерів для класу вивчення іноземної мови. До одного такого набору вартістю 300 тис. грн входять персональні комп’ютери, спеціальне програмне забезпечення, wi-fi роутер та колонки.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання