DOZORRO-NEWS

Підряд на ремонт школи без тендеру віддали фірмі з оточення директора КП, якого підозрюють у розкраданні бюджетних коштів

19.05.2017 19:25

Департамент освіти Харківської міськради без проведення аукціону уклав угоду з ТОВ «Ремсервіс-М» щодо проведення ремонту школи вартістю 1,28 млн грн. Мова йде про капітальний  ремонт і реставрація приміщень будівлі 1-го та 2-го поверхів Харківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №77 за адресою: м. Харків, пр. Героїв Сталінграду, 185-А.

Про це стало відомо зі звіту про укладання договору, розміщеного на порталі системи електронних закупівель «ProZorro», інформує «Харківський антикорупційний портал».
Засновниками ТОВ «Ремсервіс-М» є Олена та Віктор Малінка. Як зазначають журнлісти, Малінка працює виконавцем робіт в ТОВ «СБ Рембудсервіс» власниками якого є Катерина Гученко, Петро Єрмаков та Олександр Шепотько (керівник). Це підприємство є правонаступником ПАТ «СБ Рембудсервіс», власниками якого були Семен Сирота, Катерина Гученко, Петро Єрмаков. Раніше, з 2010 року посаду генерального директора «Рембудсервіс» займав сам Семен Сирота який наразі є директором КП «Харківське ремонтно-будівельне підприємство».

Нагадаємо, що Сирота підозрюється у розкраданні бюджетних коштів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання