DOZORRO-NEWS

Поліклініка МВС закупилась медичними масками в рази дорожче ринку

09.04.2020 11:50

Центральна поліклініка Міністерства внутрішніх справ України замовила ТОВ «Беллавіста Торг» масок на 3,19 мільйонів гривень. Про це з посиланням на ProZorro повідомляє видання «Наші гроші».

За умовами контракту протягом 12 днів підрядник має поставити 200 тисяч одноразових нестерильних захисних масок по 15,96 гривень за штуку. Інформації про матеріал, кількість шарів і виробника в договорі немає.

Журналісти зауважують, у березні Центр обслуговування підрозділів Національної поліції України замовив у ТОВ «Фірма «Технокомплекс» 50 тис тришарових нестерильних медичних масок на резинках «Славна» по 3,21 грн . Це вп’ятеро дешевше, причому поставка теж передбачалась терміновою – протягом 14 днів.

Днями АТ «Укрпошта» замовила ФОПу 100 тис захисних масок із двох шарів спанбонду та шару фільтруючого елементу з фіксатором і еластичними вушними петлями  по 10,90 грн, що в півтора рази дешевше від замовлення поліклініки МВС.

 «Беллавіста Торг» вперше отримала державний підряд. Фірму на чолі з Валентиною Сухецькою зареєстрували в серпні 2019 року в Києві на столичне ТОВ «Юридичне об’єднання Правосвіт» киянина Михайла Завелицького. А згодом її переоформили в Сєвєродонецьку на нову директорку Наталію Комаристу з Привілля Луганської області.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання