DOZORRO-NEWS

Полтава замовила 950 баків для скла, паперу, пластику та змішаних відходів

06.07.2020 10:44

Полтавське КАТП-1628 підписало 4 договори щодо постачання 950 баків під роздільний та змішаний збір сміття на загальну суму 12,6 мільйонів гривень. Усі контейнери постачатиме київське ТОВ «Торгівельна компанія «Автофаворит». Про це повідомляє «Полтавщина» з посиланням на ProZorro.

Видання зауважує, всього комунальне підприємство оголосило шість тендерів на 1270 сміттєвих контейнерів різного призначення. Наразі закінченими є чотири з них. 

В усіх чотирьох торгах участь брали три компанії: ПрАТ «Барський машинобудівний завод», ТОВ «Ренток груп» і ТОВ «ТК «Автофаворит». Усі чотири рази барська компанія пропонувала майже удвічі нижчі ціни, однак її пропозиції відхиляли через невідповідність та проблеми з документами.

Щодо решти двох учасників то різниця між їхніми пропозиціями завжди складала 2-3 тис. грн, а судячи із зображень товару у тендерній документації, фірми пропонують однакові контейнери. 

За умовами контрактів, підрядник поставити 950 контейнерів «ТК «Автофаворит» має упродовж двох днів з моменту отримання заявки від замовника. Такі заявки КАТП може надіслати до кінця року.

Судячи з документів переможця, вони матимуть логотип КАТП і розрізнятимуться за кольорами кришок — один колір під один тип сміття. За задумом КАТП-1628, контейнери під пластик матимуть оранжеві/жовті кришки, під скло — зелений, а під папір — синій.

Окрім того, на етапі підписання договори на постачання ще 250 контейнерів для збору скла та 70 — для портальних сміттєвозів під великогабаритне сміття.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання