DOZORRO-NEWS

Полтавчан навчатимуть роботі з ProZorro

24.04.2017 15:57

Наприкінці квітня у Полтаві, в рамках роботи центру компетенції “ProZorro”, відбудеться одразу 2 навчальні семінари, які стосуються публічних закупівель. Так, згідно інформації видання «Трибуна», координатор Центру у Полтавському регіоні та аналітик ГО “Інститут аналітики та адвокації” Поліна Завадська вже 26 квітня проведе тренінг для підприємців, а 29 квітня – для журналістів, громадських діячів, правоохоронців та всіх зацікавлених.

Під час першого семінару підприємці дізнаються про особливості роботи системи, методи продолання ризиків при участі в закупівлях, та способи оскарження дій (або бездіяльність) закупівельників .

Другий тренінг буде присвячений моніторингу закупівель та виявлення потенційно корупційних ризиків та правопорушен.

Як повідомля видання часть у семінарі безкоштовна, однак попередня реєстрація є обов’язковою.

Для підприємців семінар відбудеться 26 квітня о 10:00 у приміщенні Полтавського університету економіки і торгівлі (м. Полтава, вул. Коваля, 3, ауд. 302). Зареєструватись можливу за цим посиланням.

Для журналістів, громадських діячів та правоохоронців семінар відбудеться 29 квітня о 11:45 у приміщенні Полтавського університету економіки і торгівлі (м. Полтава, вул. Коваля, 3, ауд. 302). Необхідна реєстрацію відбувається тут.


Довідка: Навчальні семінари проводить координатор центру компетенції “Prozorro” у Полтавському регіоні та аналітик ГО “Інститут аналітики та адвокації” Поліна Завадська у рамках проекту “Впровадження регіональних Центрів компетенцій та ХелпДеск ProZorro” за підтримки МФ “Відродження”, проекту USAIDUK aid та Фонду Євразія “Прозорість та підзвітність у державному управління та послугах” та Transparency International Україна.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання