DOZORRO-NEWS

Полтавська ОДА готова витратити понад 524 мільйона гривень на створення сучасного радіологічного центру

16.04.2021 08:42

Департамент будівництва, містобудування та архітектури Полтавської ОДА оголосив тендер на реконструкцію лабораторії радіонуклідної діагностики онкодиспансеру, що на вулиці Миколи Дмітрієва, 7а, під сучасний радіологічний центр. Очікувану вартість визначили на рівні 524,2 мільйонів гривень. Про це повідомляє «Полтавщина» з посиланням на Prozorro. 

Це вже друга спроба області замовити відповідне будівництво. Перший тендер був оголошений влітку минулого року. Тоді роботи оцінили у 371 мільйон гривень, але вже за місяць торги скасували через «відсутність подальшої потреби в закупівлі робіт».

Втім, потреба насправді лишилася. Саме тому восени 2020-го Департамент будівництва замовив коригування проекту реконструкції.

Перерахунок проектно-кошторисної документації потягнув за собою збільшення загальної кошторисної вартості будівництва майже на 176 мільйонів. При цьому майже 75% вартості реконструкції складе закупівля та монтаж нового сучасного медобладнання та інвентаря — це майже 416 мільйонів гривень.

Згідно з проектом, під будівництво використають територію з існуючою одноповерховою будівлею лабораторії радіонуклідної діагностики, що позаду онкодиспансеру. Стару будівлю площею 534 м² знесуть, а на її місці зведуть нову — двоповерхову на 2597 м².

На 1-му поверсі будуть приміщення радіологічного відділення з каньйонами для додаткових апаратів променевої терапії, вестибюль, гардероб, реєстрація, санвузол для маломобільних груп, процедурна КТ, кабінет планування когнітивно-поведінкової терапії, кабінет дозиметриста, оглядова, кімната інженерного персоналу, муляжні майстерні.

На 2-му поверсі запроектовані приміщення лабораторії радіонуклідної діагностики: радіохімічна, радіометрична, кабінети ЕХЛ, кімната керування ГК, процедурна ГК, очікувальна ГК, процедурна введення радіофармпрепарату, кімната забору крові, очікувальна забору крові.

Тендерні пропозиції Полтавська ОДА прийматиме до 11 травня, аукціон же призначено на 15 червня поточного року. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання