DOZORRO-NEWS

Полтавська ОДА замовила проект реконструкції футбольного поля у Решитилівці

14.10.2021 11:37

Департамент будівництва, містобудування і архітектури Полтавської ОДА уклав договір на проект реконструкції футбольного поля у Решетилівці за 1,49 мільйона гривень. Розробку виконуватиме полтавське ТОВ «Група компаній «Укрсервіспроект». Про це «Полтавщині» стало відомо з порталу Prozorro.

Тендер на виготовлення проекту реконструкції повнорозмірного футбольного поля зі штучним покриттям та благоустроєм прилеглої території фізкультурно-спортивного, реабілітаційно-відновлювального комплексу «Колос» у Решетилівці, на вул. Шевченка, 1, був оголошений у вересні. На конкурс заявився тільки «Укрсервіспроект».

За умовами контракту, проектувальник має передбачити, що це буде повнорозмірне футбольне поле 105×68 метрів (в межах розмітки). Воно буде вкрите штучною травою з висотою ворсу 60 мм і засипане кварцевим піском та гумовим гранулятом.

Окрім самого поля, навколо облаштують трибуни із підтрибунним простором з навісом. Загалом трибуна вміщатиме 1400 глядачів (з урахуванням VIP-лоджії). Під трибуною мають бути передбачені роздягальні й тренерські приміщення з душовими та санвузлами, чоловічі та жіночі вбиральні для глядачів, санвузли для інвалідів, конференц-зала на 20 осіб, технічні приміщення інженерних мереж, кімната суддів з телекомунікаційною, VIP-лоджія на 40 місць.

Також розробник має запроектувати благоустрій прилеглої території комплексу з організацією необхідних підходів та під’їздів до проектованого об’єкту та зовнішнім освітленням. «Укрсервіспроекту» треба продумати, як вивозитиметься сміття, як паркуватимуться глядачі та персонал на вже існуючих місцях, можливість пересування по території на велосипедах та інвалідних візках, улаштування бігових доріжок навколо футбольного поля по зовнішньому периметру.

Орієнтовна площа усіх приміщень — 770 м², орієнтовний об’єм — 4240 м³. Проект мають здати до 15 листопада цього року.

Фірма-підрядник була заснована у 2018 році і з 2019-го фігурує в одному з розслідувань поліції щодо «відкатів» для посадовців комунальних підприємств і департаментів області у сфері проектування, ремонтів і будівництва. При цьому, на сьогодні «ГК «Укрсервіспроект» має 32 контракти з бюджетними установами на 5,82 мільйонів гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання