DOZORRO-NEWS

Полтавське КП закупилось новорічними наборами для вихованців навчальних закладів міста

15.09.2021 09:50

Комунальне підприємство «Добробут Полтавської громади» визначило підрядника, що поставлятиме новорічні набори з цукерками у школи та дитсадки громади. Договір на 29204 набори планують було укладено із ТОВ «Сефторг», яке запропонувало виконати замовлення за 3,79 мільйона гривень, інформує«Полтавщина».

Тендер на подарункові набори комунальне підприємство, яке опікується харчуванням дітей у Полтавській громаді, оголосило 6 серпня. На конкурс заявилися три компанії, які виставили наступні ціни:

  • ПП «ТД «Солодкий світ» (Вінниця) — 3,4 млн грн;
  • ТОВ «Сефторг» (Полтава) — 3,79 млн грн;
  • ТОВ «БС-Фуд» (Полтава) — 3,8 млн грн.

Пропозицію вінницького «ТД «Солодкий світ», яке спеціалізується на виготовленні солодощів, відхилили через відсутність частини документів та належне оформлених сертифікатів.  Наступним претендентом виявилось ТОВ «Сефторг».

За умовами майбутнього договору, до 13 грудня «Сефторг» має поставити 29204 коробки з цукерками у 112 шкіл, ліцеїв, гімназій, НВК, дитсадків та дитячих просторів. Кожен набір важитиме не менше 600 грамів та включатиме в себе 25 найменувань ласощів.

При цьому, замовник також передбачив єдиний дизайн коробки — у червоно-зеленій гамі із золотом та зображенням Санта Клауса та оленяти, а також вітанням від Олександра Мамая. Один із потенційних учасників Ігор Святенко висунув вимогу прибрати з документації вимогу щодо дизайну упаковки, однак тендерний комітет КП «Добробут» відмовився це робити.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання