DOZORRO-NEWS

Полтавське управління освіти замовило півтори сотні фітнес-браслетів

11.04.2019 09:14

Управління освіти міськвиконкому Полтавської міськради прозвітувало про укладення договору на постачання фітнес-браслетів загальною вартістю 83,2 тисяч гривень. Виконувати договір буде ПФ «Аладдін», інформує «Полтавщина» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Судячи з опублікованих документів, закупівля передбачає придбання 146 фітнес-браслетів моделі Smart Band Y2. «Аладдін» має поставити товар до кінця року, а також надати 12-місячну гарантію. Виходячи з вартості укладеного договору, кожен такий гаджет обійдеться бюджету у 570 грн.

Видання зауважує, за даними прайс-агрегатора Hotline.ua, ціна подіного гаджета на ринку на порядок менша - від 360 до 469 грн.

Як пояснив «Полтавщині» начальник управління освіти Юрій Матвієнко, фітнес-браслети призначені для нагородження цьогорічних медалістів. Вартість закупівлі він пояснив тим, що управління, як держустанова, проводить безготівковий розрахунок. Зазвичай на таких умовах придбання товарів проходить дорожче, ніж у ситуаціях, коли розраховуються готівкою.

Приватна фірма «Аладдін» належить Миколі Звягольському, який, через іншу фірму, поставляє до полтавських лікарень комп’ютери та принтери — також за завищеними цінами.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання