DOZORRO-NEWS

Полтавський аеропорт замовив виготовлення двох проектів вартістю майже 900 тисяч гривень

29.06.2017 13:07

Комунальне підприємство «Аеропорт — Полтава» за результатами проведених тендерів уклало два договори на виготовлення проектів оснащення та реконструкції установи. Загальна вартість робіт склала 872,7 тис. грн. Про це повідомляє видання «Полтавщина» з посиланням на ProZorro.

Згідно з тендерною документацією, в рамках проекту реконструкції аеропорту, виконавець має розробити сектор обслуговування міжнародних пасажирів з повним забезпеченням обладнання. Аеропорт розраховує пропускати не менше 160 міжнародних та 50 внутрішніх пасажирів на годину.

Щодо проекту огорожі, то передбачено, що вона складатиметься з 10 200 погонних метрів сіткового панельного загородження, 5 розпашних воріт та армованої колючої стрічки. На неї планують встановити протиперелазний козирок та протипідкопну панель. Крім того, розробник має передбачити оснащення периметру інтегрованим апаратно-програмним комплексом технічних засобів безпеки «T-rex SKY Security» або його аналогом.

У результаті після проведення аукціонів та торгів перемогу здобули дві київські фірми, з якими вже уклали договори:

ТОВ «ЕЛБИ» (договір на проект огородження на 221,5 тис. грн), що належить Ірині Чаві;

ТОВ «К і К» (договір на проект реконструкції аеровокзалу на 651,2 тис. грн) співвласниками якого є брати Євген та Олександр Клименко

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання