DOZORRO-NEWS

Поляки відремонтують на Житомирщині міст через річку Тетерів

14.07.2020 11:22

Департамент регіонального розвитку Житомирської облдержадміністрації за результатами проведених торгів уклав з польською компанією SP. Z O.O. Mast-Bud договір на капітальний ремонт мосту через річку Тетерів у Коростишівському районі. Вартість робіт 22,74 мільйони гривень, повідомляє «Житомир.info» з посиланням на ProZorro.

За умовами контракту до кінця поточного року підрядник має виконати роботи з капітального ремонту мосту на автодорозі місцевого значення Коростишів – Київ-Чоп через села Козіївку, Городське та Новогородське. 

В аукціоні, який відбувся 3 червня, взяли участь двоє учасників: ТОВ «Будівельна компанія «Будальянс Груп» з пропозицією 22,97 мільйони гривень та SP. Z O.O. Mast-Bud, що зголосилось виконати роботи за 22,74 мільйони.

Переможець торгів SP. Z O.O. Mast-Bud не новачок на українських торгах. Дана фірма у травні 2020 виграла тендер Служби автодоріг в Житомирській області на капітальний ремонт мосту через річку Случ на автодорозі Васьковичі – Шепетівка за 40,5 мільйонів гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання