DOZORRO-NEWS

Помічник і матір черкаського депутата розіграли між собою 320 тис. грн. на ремонт автомобілів

25.04.2017 16:04

За результатами проведеного тендеру Служба автомобільних доріг в Черкаські області оголосила про намір підписати договір на технічний ремонт та обслуговування автомобілів з ТОВ "Авто-мастєрок". Вартість угоди 320,4 тис. грн.. Інформація про це розміщена на порталі публічних закупівель ProZorro, повідомляє «ІнфоМіст».

Відповідно до тендерної документації, переможець має здійснити технічне обслуговування 12 легкових автомобілів, що перебувають у власності САДу. Таким чином, вартість "обслуговування" одного авто обійтися в середньому 26 700 грн.

Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ "Авто-мастєрок", за даними журналістів, є Тренкіна Людмила Олександрівна, мати депутата Черкаської міської ради Юрія Тренкіна. Директор підприємства – Горбівненко Віталій Юрійович.

 Єдиним конкурентом ТОВ "Авто-мастєро" на торгах був приватний підприємець Щербина Євгеній Сергійович, що офіційно є помічником вже згаданого вище Юрія Тренкіна. Крім того, Євгеній Сергійович займає посаду директора ТОВ «Промбуд Індустрія», що з недавніх пір є одним з фаворитів місцевої влади при розподіленні бюджетних підрядів, зокрема на встановлення зупинок громадського транспорту. Підприємство зареєстроване за тією ж адресою, що і «Авто-мастєрок», крім того, одним із його засновників є Горбівненко Віталій Юрійович, директор переможця аукціону.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання