DOZORRO-NEWS

Порт «Южний» повторно оголосив тендер на експлуатаційне днопоглиблення власної внутрішньої акваторії

17.03.2017 14:00

Порт «Южний» повторно оголосив тендер на експлуатаційне днопоглиблення власної внутрішньої акваторії

Після відміни відміни скандального тендеру, у жовтні 2016 року, Южненська філія державного підприємства "Адміністрація морських портів України" (Адміністрація морського порту "Южний") повторно оголосила про проведення закупівель послуг з експлуатаційного днопоглиблення на внутрішній акваторії порту і внутрішньому підхідному каналі. Про це повідомляє Прес-служба  адміністрації морського порту «Южний». 

Як повідомляє першоджерело, документацію було вдосконалено та оптимізована з урахуванням напрацюваннь робочої групи, що складалась з фахівців Адміністрації морських портів України (АМПУ), Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР), а також юридичної компанії Arzinger. Крім власне україномовного варіанту тендерної документації для зручності учаснкиів торгів організації обціяють найближчим часом підвантажити на прозоро й англомовний варіант документів.

Ознайомитись з оголошення про проведення відкритих торгів можна на сайті електронних публічних закупівель ProZorro - https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2017-03-15-000699-c .

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій — 18 квітня 2017 р. Орієнтовна вартість – 98,24 мільйони гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання