DOZORRO-NEWS

Поточним ремонтом доріг у Павлограді займатиметься місцева фірма, що засвітилась у парі кримінальних справ

26.02.2021 12:45

Управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради уклало угоди з ТОВ “ЄвроБуд Плюс” на поточний ремонт місцевих доріг. Загальна вартість договорів склала 4,7 мільйона гривень, передає Дніпроград

Як повідомляє видання, Управління вирішило не проводити один відкритий тендер, а оголосило 49 торгів, де шукало підрядників на ремонти кожної окремої вулиці. При цьому очікувана вартість жодної оголошеної  закупівлі не перевищувала 200 тисяч гривень, що дозволило провести усі тендери за спрощеною процедурою. 

На усі торги прийшла лише одна фірма - ТОВ “ЄвроБуд Плюс”. Тож закупівля послуг по суті відбулася без конкуренції серед учасників, а самі договори підписувалися з одним єдиним учасником. В свою чергу, “ЄвроБуд Плюс” знизило вартість оголошеної вартості закупівлі всього на 1,5%. Компанія має замінити асфальт на вулицях Павлограду до грудня поточного року.

ТОВ “ЄвроБуд Плюс” зареєстрована у селі Богуслав Павлоградського району. Її власником значиться дніпрянин Карен Антонян. За чотири останні роки «Євробуд Плюс» освоїла більше 1,5 мільярда бюджетних коштів. Найбільше замовників компанії у Харківській області: на тендерах ДП «Дороги Харківщини» фірма виграла закупівлі на близько 400 мільйонів гривень. 

Компанія має кримінальний шлейф. Зокрема, за версією слідства, у 2017 році ТОВ “Євробуд Плюс” та Управління комунального господарства та будівництва Павлоградської міської ради вносили “завідомо неправдиві відомості” щодо об’єму виконаних робіт з капітального та поточного ремонту автомобільних доріг у Павлоградському районі. Крім того фірма фігурує ще у двох кримінальних справах.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання