DOZORRO-NEWS

Пов’язана з екс-нардепом Денисенко фірма підписала контракт на ремонт харківської інфекційки

12.01.2021 09:25

Харківське КНП «Обласна клінічна інфекційна лікарня» уклало угоду з ТОВ "Індастріал Білдінг Груп" щодо проведення ремонтних робіт вартістю 26,65 мільйонів гривень. Про це повідомляє «Харківський антикорупційний центр»

Мова йде про реконструкція, реставрація, капітальний ремонт приміщень та споруд закладів охорони здоров`я, які надають медичну допомогу пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2. Угоду підписали без відкритих торгів, за спрощеною процедурою, адже закупівля відноситься до тих, що стосуються протидії пандемії коронавірусу Covid-19.

Детального кошторису ремонтних робіт у систему ProZorro не завантажено. Щодо загальних цифр, то на систему вентиляції заплановано витратити 5,6 мільйонів гривень, на ліфт – 3,2 мільйона, на загальнобудівельні роботи – 10,7 мільйонів, тощо.

Засновниками ТОВ «Індастріал Білдінг Груп» зараз є Владислав Кутовий, Наталія Головко та Тетяна Спіцина. Свого часу Кутовий були помічниками нардепа двох скликань Анатолія Денисенка. Раніше «Індастріал Білдінг Груп» була записане на дві фірми, які належали Денисенко особисто.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання