DOZORRO-NEWS

Пов’язані фірми розіграли між собою поставку протигазів для Укрзалізниці

22.10.2018 11:03

Регіональна філія «Придніпровська залізниця» ПАТ "Українська залізниця" за результатом проведеної закупівлі оголосила про намір укласти договір вартістю 1,72 мільйони гривень з ПП "НВПП "Спаринг-Віст Центр". За вказану суму потенційних підрядник має поставити залізничникам 431 протигаз, що складатимуться з панорамних масок та фільтрів. Про це з посиланням на ProZorro повідомляє «Zалізниця без корупції».

Видання зауважує, в тендері брало участь тільки два учасники, вже згаданий вище ПП “НВПП “Спаринг-Віст Центр” та НВП “Завод Техніки Зв’язку і Автоматики”.

Обидва учасники пропонують однакову продукцію за майже однакову ціну. Так протигаз чеського виробництва СМ-6S з фільтром NBC-3 SL/М в учасників тендеру коштує 3 990 та 3 993 грн. з ПДВ. Проте не зважаючи на таку малу різницю, в період торгів, жодна фірма не знизила пропонованої вартості.

“Спаринг-Віст Центр” належить керівнику підприємства Смук Ростиславу. Фірма являється одним з трьох засновників асоціації “Кластер Приладобудівної Індустрії” Серед засновників даної асоціації є і єдиний конкурент по тендеру – НВП “Завод Техніки Зв’язку і Автоматики”, серед тендерної документації якого присутня дилерська угода з переможцем тендеру.

Вказує видання й на спільні торги даних фірм. Загалом підприємства розіграли між собою 60 тендерів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання