DOZORRO-NEWS

Пов'язані фірми розіграли поставку автомобілів для франківських медиків

17.01.2019 09:26

Комунальне підприємство «Центр первинної медичної допомоги» Долинської районної ради в результаті відкритих торгів придбало два автомобілі Renault Duster у приватної виробничо-комерційної фірми «В.С.К.». Вартість замовлення склала 999 тис. грн., повідомдяє «Центр громадського моніторингу та досліджень» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

За свої кошти медзаклад отримає два автомобілі Renault Duster, які доставлять протягом 20 днів з дати підписання договору. Єдиним конкурентом переможця торгів стало ТОВ «Ю. Р. К.» із пропозицією на 1 тис. грн більшою від тієї яку запропонувало ПВКФ «В.С.К.».

Громадські експерти виявили наявність фатів, що вказують на пов’язаність даних підприємств. Так, обидва учасники торгів завантажили документи із різницею в 15 хвилин. Крім того, фірми надали сертифікати на автомобілі з однаковим номером та датою, а в одній з довідок однаково написали прописними літерами заголовок колонки, хоча в замовника в шаблоні цього не було.

Виробничо-комерційна фірма «В.С.К.» зареєстрована у Івано-Франківську, а її власником є Володимир Король. З початку 2018 року підприємство отримало 45 держзамовлень на 16,7 млн грн. ТОВ «Ю.Р.К.» зареєстровано на Романа Світлику, Тетяну Коломієць та Ігоря Синишина.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання