DOZORRO-NEWS

Пов’язані фірми розіграли тендер на розчистку земельної ділянки для атовців за майже 7 мільйонів гривень

15.07.2020 11:48

Департамент інфраструктури та благоустрою Запорізької міської ради планує замовити ТОВ «Євробудкомплект» капітальний ремонт частини території в районі залізничної станції Передаточної та вздовж вулиці Цегельного заводу вартістю 6,9 мільйонів гривень. Про це повідомляють «Наші гроші. Запоріжжя» з посиланням на ProZorro.

Так, переможець має зруйнувати масиви бетонних фундаментів, видалити сухостійні, аварійні та фаутні дерева м’яких листяних порід, викорчувати пні, розробити землю та вивезти сміття. У тендері також зазначається, що роботи проводять для подальшого будівництва комплексу індивідуальних житлових будинків, вочевидь, для забезпечення учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції земельними ділянками.

Єдиним конкурентом переможця на цій закупівлі було ТОВ «Укртех-строй» з дорожчою на 121 тисяч гривень пропозицією. Учасники своїх цін під час аукціону не знижували.

ТОВ «Євробудкомплект» належить Денису Ожогову. Як писали раніше «Наші гроші. Запоріжжя» фірма виконувала роботи для ТОВ «Теплобудімпорт», ТОВ «Укрспецсвітло» та ТОВ «УКБ «Кіфа»; також орендувало техніку у ТОВ «Строй лідер» та ТОВ «Віраж-авто». Усі вказані фірми пов’язані з родиною директора Департаменту культури і туризму Запорізької міської ради Сергія Білова.

ТОВ «Укртех-строй» належить Гелію Зинов’єву. Офіційним телефоном фірми в при реєстрації було вказано номер 061-212-20-20, цей же номер контактним вказували згадані вище «Строй лідер»,»Теплобудімпорт», «Укрспецсвітло», «Віраж-авто» та «УКБ «Кіфа». 

Слід вказати, що тендерні конкуренти «Укртехстрой» та ТОВ «Євробудкомплект» вказували свого часу оренду одного складу та спільних інженерів: Андрія Гітуляра та Оксану Даніленко.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання