DOZORRO-NEWS

Пов’язані фірми розіграли тендер на розробку концепції індустріального парку в Солотвино

13.10.2021 08:05

За результатами відкритих торгів Солотвинська селищна рада на Закарпатті замовила консультативні послуги з розробки концепції індустріального парку вартістю 276 тисяч гривень у ТОВ «Індастріал менеджмент компані». Єдиним конкурентом переможця виступило ТОВ «Дельта лізинг». Попри те, що компанії знизили свої початкові пропозиції під час аукціону, виявилось, що значна кількість довідок конкурентів має одного автора – «Valera». Водночас таким є ім’я директора «Індастріал менеджмент компані» – Валерій Кирилко, інформує видання «Наші гроші. Львів».

Серед документів селищної ради на тендері хоча й не було файлів, де автором є «Valera», натоміть один із додатків був створений «Валерієм Кирилком». Це означає, що селищна рада використала документ, створений на комп’ютері переможця закупівлі. У селищній раді на запитання журналістки про цей документ відреагували агресивно і нічого не пояснили.

Окрім того пропозицію «Дельта Лізинг», як свідчать дані Prozorro, завантажувала Олена Дятловська. А на сторінці конкурента її нещодавно представили, як члена компанії, керівницю Департаменту маркетингу і PR «Індастріал менеджмент компані». Крім того, співпадає і вказаний номер телефону.

Переможець тендеру повинен надати послуги з розробки «технічної та архітектурної концепції індустріального парку».

Це включає в себе комплексний аналіз земельної ділянки та існуючих документів по ній, аналіз транспортної доступності та дорожнього сполучення, топографічних та геологічних умов ділянки, прилеглої забудови. А також підрядник має сформувати бізнес-концепцію індустріального парку, розробити майстер-план індустріального парку, його фінансову модель та виконати концептуальний дизайн проекту.

ТОВ «Індастріал менеджмент компані» зареєстрували 23 лютого 2021 року. Це перша перемога компанії в тендерах на порталі публічних закупівель Prozorro. Власником фірми є Руслан Тимощук (80%) і польська фірма «Альпіна Технолоджі» (20%). 

ТОВ «Дельта Лізинг» одночасно зі зміною назви на «Інвестпрофіконсалтинг» змінило і засновника: замість кіпрської фірми «Готчер лімітед» засновницею стала Валерія Пономарчук. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання