DOZORRO-NEWS

Пов’язані фірми розіграли замовлення Криворізької міськради на послуги із перевезення померлих

03.03.2021 10:42

Департамент розвитку інфраструктури міста виконкому Криворізької міської ради за результатами тендеру замовив у ТОВ «Меморі-КР» послуги із перевезення померлих. За свої послуги компанія мала отримати 6,7 мільйонів гривень, однак пізніше за додатковою угодою обсяг робіт був зменшений, а ціна договору склала 4,9 мільйона гривень, передає «Дніпроград». 

Підрядник протягом року зобов’язується доправляти до Криворізького міжрайонного відділу КЗ «Дніпропетровське обласне бюро судово-медичної експертизи» тіла померлих без певного місця проживання, осіб від поховання яких відмовилися рідні, знайдених, невпізнаних трупів, у разі відсутності родичів або осіб чи установ, які можуть взяти на себе доставку тіл. Вартість перевезення одного померлого складає 2826 гривень. 

Спочатку у угоді було вказано, що протягом року необхідно буде перевезти 2400 померлих осіб, але пізніше обсяг робіт зменшили до 1700 осіб.

ТОВ «Меморі-КР» зареєстровано зовсім недавно, у листопаді 2020 року. Це перший виграний тендер фірми. При цьому компанія не підтверджувала досвід виконання аналогічних робіт. Одним із співзасновників ТОВ «Меморі-КР» є Олексій Бондар. Він володіє ще однією фірмою - ТОВ “Ріт-Транс”, яка і стала єдиним конкурентом переможця з дорожчою пропозицією всього на 34,6 тисячі гривень. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання