DOZORRO-NEWS

Пов’язані фірми розіграли замовлення на реконструкцію частини проспекту Миру в Житомирі

29.11.2021 10:57

Управління капітального будівництва Житомирської міської ради за результатами відкритих торгів уклало з ТОВ «БТК Світ Будінвест» договір реконструкцію частини проспекту Миру, 9, вартістю 3,15 млн грн. Відповідну інформацію повідомляє «Житомир. Інфо».

У технічному завданні вказано, що підрядник має облаштувати на цій території сквер: провести підготовчі, земляні та монтажні роботи, провести роботи з зовнішнього освітлення мереж, водопостачання та каналізації, монтажні роботи системи відеонагляду.

Також переможець торгів має озеленити територію та провести благоустрій: улаштувати плитку та бордюри, встановити велопарковку, гойдалку, пісочницю, вуличні тренажери, каруселі, урни, лавки та інше.

За інформацією журналістів  учасники торгів пов`язані між собою.  Зокрема в обох фірм зазначений працівник з прізвищем Сімакевич Олександр Петрович, який є робітником з комплексного обслуговування й ремонту будинків. Є й інші фактори, які вказують на наявність зв’язку. Так директором переможця торгів ТОВ «БТК Світ Будінвест» вказаний Мхітарян Самвел Михайлович, який є співвласником хмельницької фірми ТОВ «ХмельБуд-Поділля». А от керівником цієї ТОВки наразі є Манукян Арташес, брат власника другого учасника тендеру ПП «АртВей»

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання