DOZORRO-NEWS

Пов’язані ФОПи розіграли поставку автомобільного обладнання для Івано-Франківської міськради

24.09.2021 10:58

Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міськради заплатить приватному підприємцю Яремі Загайкевичу 413,5 тисяч гривень за обладнання для автомобілів. Під час тендеру Загайкевич конкурував із своїм бізнес-партнером Русланом Радчуком, повідомляє видання «Наші гроші.Львів».

Згідно з контрактом, департамент замовив низку випробувальних та вимірювальних пристроїв для автомобілів. Найдорожчим серед товарів є стенд для правки кузовів (195 тисяч гривень). Також замовили стенди для балансування коліс, перевірки генератора, електрообладнання та слюсарні інструменти.

Закупівлю здійснили в рамках реалізації проєкту «STEM освіта у професійних училищах та спеціалізованих школах», що фінансується за підтримки Європейського Союзу в рамках Спільної операційної програми Румунія–Україна 2014–2020.

Єдиним конкурентом на торгах виступив приватний підприємець Руслан Радчук. У обох учасників були рівні цінові пропозиції ‒ 413,5 тисяч гривень, що рівноцінно очікуваній вартості замовлення.  

Ярема Загайкевич завантажив тендерну пропозицію раніше, тому його обрали переможцем. До того ж, його конкурент Руслан Радчук не надав усіх необхідних документів.

І в Радчука, і Загайкевича наявні аналогічно оформлені довідки, хоча замовник вимагав їх у довільній формі. У інших документах обидва підприємці використовували однакові шрифти та синхронно припустились великої кількості однакових помилок, хоча замовник надавав документ-шаблон без помилок.

У телефонній розмові Руслан Радчук повідомив, що особисто не готував документи на тендер і не може пояснити схожості документів із конкурентом. Також Радчук не заперечує, що співпрацює з Яремою Загайкевичем.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання