DOZORRO-NEWS

Пов’язані ФОПи розіграли поставку харчування для школярів Івано-Франківська

25.02.2021 09:23

Департамент освіти та науки Івано-Франківської міської ради замовив послуги на харчування учнів у приватної підприємиці Ольги Волошин на загальну суму 204 тисяч гривень. Згідно з угодою, Волошин буде годувати учнів 1-11 класів Камінецької та Тисменичанської шкіл сніданками по 20 гривень та обідами вартістю 25 гривень до кінця 2021 року. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro, інформують «Наші гроші. Львів»

Закупівля відбулась за двома лотами, де Ольга Волошин конкурувала із іншою приватною підприємицею — Світланою Яковишин. В обох випадках цінові пропозиції учасниць ні на копійку не відрізнялись від очікуваної вартості. Також під час аукціону вони не знижували цін.

У кількох документах Ольга Волошин і Світлана Яковишин припустились однакових помилок у довідках. При цьому департамент освіти надавав шаблони для цих документів, у яких подібні помилки відсутні. Також і Волошин, і Яковишин користуються однаковим програмним забезпеченням. Низка документів підприємиць відскановані в одній програмі «Foxit Phantom – Foxit Corporation» та мають однакового автора. Окрім цього, у документах Ольги Волошин і Світлани Яковишин є стилістично однаково оформлені «шапки» документів. Усе це вказує на потенційну змову учасниць торгів.

Приватна підприємиця Ольга Волошин зареєстрована у селі Тисменичани Івано-Франківської області. З початку 2020 року вона отримала три замовлення на 240 тисяч гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання