DOZORRO-NEWS

Пов'язані підприємства розіграли вугільне замовлення від Маловисківської РДА

14.03.2019 10:33

Відділ освіти, молоді та спорту Маловисківської районної державної адміністрації замовив у ПП «Артмаркет» кам’яного вугілля на загальну суму 4,19 мільйонів гривень. На цю суму замовник отримає 200 тон вугілля марки АМ (13-25), 570 тон ДГ (13-100) і 50 тон ГЖП (25-100), інформує «Без купюр».

Ціна запропонована переможцем торгів була найдорожчою, однак пропозиції конкурентів було відхилено: ТОВ «Євроальянс ЛТД» чере те що довідка про непритягнення до кримінальної відповідальності,  а також відсутність не знятої чи не погашеної судимості керівника підприємства була видана раніше ніж того вимагалось тендерною документацією, а ТОВ «Приватна вугільна компанія» з невідомих підстав. Своє рішення щодо даного учасника тендерний комітет ніяк не прокоментував.

Переможець тогргів ПП «Артмаркет» належить Федору Піско – екс-керівнику відділу освіти Знам’янської РДА 2008-09 років та колишньому депутата Знам’янської міської ради. Ця ж особа значиться й власником ТОВ «Артмаркет», яке з переможцем торгів має не лише аналогічну назву, а ще й спільний номер телефону – (095) 766-65-52 та адресу реєстрації – місто Знам'янка, вулиця Віктора Голого, б. 87, кв. 6. Саме у ТОВ «Артмаркет» ще один учасник торгів ТОВ «Євроальянс ЛТД» орендує склад, вантажний транспорт та автомобільні ваги.

Видання зауважує, на початку 2016-го року Федір Піско був настільки близький до ТОВ «Євроальянс ЛТД», що навіть ходив на торги останніх у якості помічника директора.

Мають учасники торгів й одного на двох постачальника вугілля – ТОВ «Макреалгрупп» жительки Макіївки Олени Курепіної яка свого часу працювала помічницею депутата 7-го скликання від «Партії регіонів» Олександра Риженкова.

Дискваліфікований учасник тендеру ТОВ «Приватна вугільна компанія» спробував оскаржити до Антимонопольного комітету рішення щодо визнання ПП «Артмаркет» переможцем торгів, однак аргументи підприємства виявились недостатніми для прийняття позитивного рішення.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання