DOZORRO-NEWS

Пов’язані тернопільські ФОПи розіграли поставку харчування для місцевої школи

02.03.2021 08:32

Підприємиці Ольга Жукорська та Софія Гардецька розіграли тендер на харчування учнів Тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи. За інформацією видання «Наші гроші. Львів» обидві учасниці подали на торги документи з однаковими дефектами друку, що свідчить про підготовку довідок на спільній техніці. Особливо характерними є помаранчеві плями на скан-копіях медичних книжок працівників підприємиць, які вони подали на різні торги.

Окрім того, на інших торгах вони вказали в договорах однаковий номер телефону. А під час реєстрації на закупівельному майданчику, Ольга Жукорська вказала номер телефону Софії Гардецької як один з контактних.

Під час поточного аукціону підприємиці не торгувались. Обидві запропонували однакову вартість харчування, однак договір підписали з Ольгою Жукорською. Вона забезпечуватиме дворазовим гарячим харчуванням учнів школи по 35 гривень на дитину та чотириразовим харчуванням учнів цілодобового перебування по 60 гривень. Загальна вартість підписаного контракту – 635,25 тисяч гривень.

Підприємиця Ольга Жукорська та Софія Гардецька зареєстровані в Тернопільській області. Підприємиці зустрічалися на торгах вісім разів, починаючи з 2017 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання