DOZORRO-NEWS

Пов’язані учасники розіграли замовлення на ремонт хірургічного блоку Львівської обллікарні

19.11.2021 13:22

Львівська обласна клінічна лікарня за результатами проведення відкритих торгів замовила ремонт хірургічного блоку у ТОВ «Бербет Інжиніринг». Компанія отримає 518 тисяч гривень, за які проведе ремонт коридору в хірургічному відділенні, що на вулиці Чернігівській. Підрядник демонтує двері, поштукатурить стіни, а також прокладе комунікації: водопостачання та електрику. Про це повідомляють журналісти видання «Наші гроші. Львів»

Окрім переможця участь взяло ще два учасники. Це приватний підприємець Йосип Стахів і ПП «Галінтрейд». Пропозиція Стахіва була найдешевшою ‒ 516 тисяч гривень. Але він не мав шансів на перемогу, оскільки не надав велику кількість необхідних документів. Тому перемога дісталась «Бербет Інжиніринг» із ціною на 2 тисячі гривеньвищою. Ціна послуг іншого учасника, ПП «Галінтрейд», була на 127 тисяч дорожчою.

Як повідомляє видання «програшний» пакет документів у Йосипа Стахіва невипадковий. 73-річний приватний підприємець лише одного разу отримав безконкурентне замовлення на 49 тисяч гривень Натомість у 4 тендерах, де він брав участь, завжди «конкурував» із «Бербет Інжиніринг» і ніколи не завантажував повний перелік документів.

«Бербет Інжиніринг» створено лише 9 місяців тому, а його власником є Олексій Заборський. Зараз Заборський прописаний у Чернівцях. Але як відомо з його паспорту, раніше проживав у Львові на вул. Володимира Великого та с. Городище Львівської області. У той же час у тих же квартирі та будинку був прописаний і конкурент ‒ Йосип Стахів.

Зараз Йосип Стахів проживає у с. Суховоля на Львівщині. Але живе точно не один, бо як свідчать дані реєстрів, у тому ж будинку прописаний Станіслав Ратич.

Станіслав Ратич ‒ юрист, колишній помічник депутата Віталія Свіщова у ЛМР попереднього скликання та співзасновник низки громадських організацій. А ще підписант та контактна особа ТОВ «Бербет Інжиніринг». Станіслав Ратич готує документи для тендеру і для «Бербет Інжиніринг», і для свого «сусіда» Йосипа Стахіва. Принаймні його ім’я вказане автором в метаданих документів обох учасників.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання