DOZORRO-NEWS

Пов’язані учасники з порушеннями розіграли тендер від львівської лікарні швидкої допомоги

07.08.2020 10:48

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова провела закупівлю набору для проведення загальнохірургічних процедур. За результатами відкритих торгів контракт вартістю 1,49 мільйонів гривень отримав ФОП Касаховський Володимир Олексійович, повідомляє «Центр громадського моніторингу та досліджень».

Єдиним конкурентом переможця торгів було ТОВ Раціональна медицина» із Харківської області. При цьому під час аукціону учасники не змінювали своїх початкових ставок. 

Як з’ясували експерти Центру конкуренти подали авторизаційні листи від однієї компанії, що є офіційним дистриб’ютором виробника, а пропозиції завантажили в систему із різницею в 20 хвилин.

При дзвінку в компанію «Раціональна медицина» журналістці «Наші гроші. Львів» повідомили, що Касаховського зараз нема, він вийшов. Однак в подальшому заперечили роботу в одному офісі, повідомивши лише, що працюють на одному поверсі офісній будівлі. Офіційні юридичні адреси конкурентів відрізняються. Власницею «Раціональна медицина» є Валентина Усікова. Як приватний підприємець вона тричі конкурувала з Касаховським.

Крім того, «Центр громадського моніторингу та досліджень» виявив, що переможець торгів Володимир Касаховський не надав уcіх потрібних документів. Це порушення підтвердила Державна аудиторська служба України, опублікувавши інформацію про це 4 серпня на ProZorro з вимогою розірвати укладений договір.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання