Вiктор Нестуля

Прем’єр-міністр України вважає використання ProZorro однією з "ключових умов" для поліпшення життя українців

17.07.2017 15:04

Викорінення корупції в усіх її проявах на думку Прем’єр-міністра України Володимира Гроймана може на краще змінити життя українців. Про це повідомляє видання «Експрес» з посиланням на канал 112.UA.

«Треба поставити в центрі людину, і зрозуміти, що її оточує – від народження і до часів похилого віку. Люди мають жити в нормальному помешканні, ходити по нормальним тротуарам, споживати нормальну воду, їздити нормальним громадським транспортом, мати дозвілля - це те, чим сьогодні треба займатися у рамках країни", – зазначив він.

Забезпечити ж реалізацію даних поставлених можна – достатньо «не красти» - ані на будівництві доріг, ані в сфері контролю, зокрема на митниці, ані на місцевому рівні, де завдяки децентралізації з'явилися колосальні ресурси, і тепер необхідно їх ефективно використовувати на благо громади.

Володимир Гройсман додав, що кроком на цьому шляху є широке використання системи електронних закупівель ProZorro, запровадження нових принципів роботи митниці - переоснащеної та максимально автоматизованої.



© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання