DOZORRO-NEWS

«Прикарпаттяобленерго» скасувало скандальну закупівлю офісної техніки

09.06.2021 08:03

ПАТ «Прикарпаттяобленерго» скасувало закупівлю офісної техніки, яку збирались замовити у ТОВ «Комп’ютери та комунікації». Це сталося після публікації «Наші гроші. Львів», в якій йшлось про суттєве завищення цін у порівнянні з ринком. При загальній вартості контракту в 1,82 мільйона гривень переплата склала б близько 900 тисяч.

Ці кошти в результаті, сплатили б мешканці Івано-Франківська та області, оскільки закупівлю провели з грошей інвестиційної програми. За нею гроші спрямовують на обов’язкову модернізацію обленерго, а її витрати обленерго компенсує із тарифу на постачання електроенергії.

Згідно з контрактом, «Прикарпаттяобленерго»  замовило 5 багатофункціональних пристроїв, 76 моніторів й 31 принтер.

До прикладу, багатофункціональний принтер Ecosys M3860idn з картриджем мали купили за 140 тисячгривень, в той час як на ринку вартість такого БФП із тонер-картриджем складає 57 тисяч.

Компанія ТОВ «Комп’ютери і комунікації» і раніше фігурувала у матеріалах видання «Наші гроші. Львів». У травні 2019 року компанія також постачала принтери та монітори, «розігруючи» торги із пов’язаною компанією. 

Власниками ТОВ «Комп’ютери та комунікації» є Олег Голофаєв і В’ячеслав Прилипко. Їм також належать компанії ТОВ «Комтрейдінг» і «Комтрейдінг-сервіс».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання