DOZORRO-NEWS

Приватна фірма директора кам’янського КП відремонтує комплекс будівель місцевої лікарні

25.11.2021 08:08

КНП Кам’янської міськради «Міська лікарня №9» у кінці жовтня повідомила про намір укласти договір з ТОВ «Містобудування України» про реконструкцію комплексу будівель лікарні за 118,99 млн грн. Як повідомляє «Інформатор. Гроші» в приміщеннях утеплять фасади, замінять дахи, вікна та двері. Усередині замінять підлогу та стелі, всі комунікації, встановлять нову вентиляцію, обігрівачі, сантехніку та освітлення. Також планують упорядкувати територію: укладуть новий асфальт на проїжджій частині та тротуарах, застелять 8 тис кв м газону та висадять кілька сотень дерев та кущів. Завершити роботи мають до кінця 2023 р. 

ТОВ «Містобудування України» вже отримувало 5 млн грн. за ремонт реанімаційного відділення цієї лікарні. Загалом компанія з київською пропискою за 2 роки існування вже встигла натендерити 203 млн грн. із бюджету м. Кам’янське.

Власник ТОВ «Містобудування України» – Сергій Чухно. Він до 2020 р. був начальником газового господарства КП Тепломережа. А 2021 р. обійняв посаду директора КП «Містшляхсервіс».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання