DOZORRO-NEWS

Проект ProZorro.Продажі святкує півріччя з моменту створення

31.05.2017 16:30

За даними офіційної сторінки Міністерства економічного розвитку і торгівлі України у мережі Facebok проекту ProZorro.Продажі святкує півріччя з моменту створення. За це перші 6 місяців роботи через систему було проведено понад 28 тисяч аукціонів, оголошена вартість яких склала 106 млрд грн. У результаті бюджет отримав 992 млн доходу з продажів, при цьому в середньому під час торгів ціна зростала на 7,4%, а на 1 лот припадало 2,5 пропозиції.

Найдорожчим лототом за цей час виявилось право вимоги за кредитними договорами на нежитлові приміщення у Києві на вул. Червоноармійській, яке було продано за 106 млн грн.

“Зараз через систему продається майно неплатоспроможних банків та багатьох державних підприємств. Наступний наш крок - продавати самі ці підприємства. Разом з Фондом державного майна України ми вже визначили перші 90 об'єктів для малої приватизації для продажу через електронну систему”, - розповів про майбутні плани використання ProZorro.Продажі перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання