DOZORRO-NEWS

Прокуратура вимагає розірвати договір з підрядником який за півтора року не приступив до будівництва дитсадка в Борисполі

11.04.2019 09:20

Прокуратура Київщини через суд вимагає розірвати договір на будівництво дитячого садочка у місті Бориспіль. Під час моніторингу ProZorro прокурори виявили порушення вимог бюджетного законодавства у ході виконання підрядником робіт по будівництву вище згаданого закладу, повідомляє портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу прокуратури Київської області.

Зокрема, у вересні 2017 року за результатами відкритих торгів, між управлінням капітального будівництва та переможцем конкурсу укладено договір на будівництво дитячого садка у місті Бориспіль на суму більше 42 млн грн. Проте виявилось, що підрядником більше року не виконуються жодні будівельні роботи, чим порушуються умови виконання договору та право дітей Борисполя на освіту.

Реагуючи на виявлені порушення, Бориспільською місцевою прокуратурою скеровано до суду позовну заяву з метою розірвання вказаного тендерного договору та подальшого використання бюджетних коштів. Зазначені гроші мають бути передбачені на проведення повторної закупівлі для завершення будівництва дитячого садочку.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання