DOZORRO-NEWS

Пропан бутан для Одеської залізниці постачатиме тендерний новачок, що спеціалізується на організації азартних ігор

05.08.2020 10:48

За результатами відкритих торгів постачанням пропан бутану в балонах для Одеської залізниці на суму 1,69 мільйонів гривень займатиметься ТОВ ”Парадіс сервіс”. Фірма стала переможцем по всім чотирьом лотам на які було розбито закупівлю, інформує «Zалізниця без корупції».

На всіх лотах до торгів долучилось ТОВ ”Кріогенсервіс”, яке жодного разу не знижувало початкової ставки та не завантажило необхідної техдокументації, а на двох лотах умовну конкуренцію переможцю також складало ТОВ “Надежда ритейл 2017”. 

У підсумку за наявності формальної боротьби ТОВ ”Парадіс сервіс” виграло всі чотири лоти. Директором фірми є Кашин Андрій, а власницями значаться Франчук Тетяна Ростиславівна та Франчук Наталія Афанасіївна. Серед видів діяльності, фірми, присутні: діяльність готелів, ресторанів, лікарняних закладів,торгівля фармацевтичними товарами, організація азартних ігор та інше.  У даних про товар фірма-переможниця вказала, що реалізовує газ власного виробництва.  

До цього часу “Парадіс сервіс” жодного разу не перемагало в державних закупівлях, однак вже втигло засвітитись у кримінальній справі, відкритій за фактом відмивання грошей добутих злочинним шляхом.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання