DOZORRO-NEWS

Прописана на кіностудії імені Довженка фірма поставить «Укрзалізниці» 9 видів сталевих канатів

14.07.2020 12:39

Філія "Центр управління промисловістю" АТ "Укрзалізниця" провела закупівлю сталевих канаті на суму 4,13 мільйонів гривень. За ці кошти постачальник, а ним за результатом торгів було обрано ТОВ «РЕДТЕХНОТРЕЙД», має надати дев’ять видів канатів різного діаметру, інформує «Zалізниця без корупції».

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ “ЧЕЛА УКРАЇНА”, яке запропонувало виконати замовлення на 34 гривні дорожче. Попри таку мізерну різницю, жоден з учасників не знижував свою первинну пропозицію під час проведення аукціону.

У підсумку контракт отримало ТОВ «РЕДТЕХНОТРЕЙД» засноване минулоріч Пономаренко Юлією Петрівною у власності якої знаходиться три десятка фірм. Цікаво, що місцем реєстрації переможця тендеру значиться Національна кіностудія художніх фільмів імені О. Довженка.

У видах діяльності товариства окрім оптової торгівлі можна знайти: торгівля одягом, побутовими електротоварами, фарфором, парфумами, офісними меблями та іншим. За рік свого існування фірма підписала чотири підряди на 16,7 мільйонів гривень. При цьому всі контракти були укладені виключно з філіями Укрзалізниці. 

У довідці про наявність працівників «РЕДТЕХНОТРЕЙД» вказує трьох співробітників: директора, замісника директора та менеджера зі збуту. А у довідці про наявність обладнання вказані: орендований офіс, три ноутбуки, багатофункціональний пристрій, роутер, три столи, три стільці, тумба, шафи для документів та одягу.

Журналісти зауважують, обидва учасники пропонували поставити товар одного виробника - ПАТ “ВО “Стальканат-Сілур”. Ба більше, надавали на підтвердження своїх намірів сертифікати представництва, які були видані один за одним, що підтверджується нумерацією документів.


© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання