DOZORRO-NEWS

Протягом четверга в системі «ProZorro» відбулось понад сімсот аукціонів

24.03.2017 16:11

Протягом четверга в системі «ProZorro» відбулось понад сімсот аукціонів

Протягом четверга, 23 березня, в системі «ProZorro» відбулось, 711 аукціонів, що майже на півтори сотні перевершує показник попереднього дня. Найбільше аукціонів - 130, традиційно було проведено у місті Києві.

До ТОП-3 найдорожчих закупівель цього дня потрапили:

  • Замовлення Департаментом забезпечення діяльності Державної кримінально-виконавчої служби України 1274 тонн курячого м’яса очікуваною вартістю 48,412 млн. грн.. Наразі до Антимонопольного комітету України подана скарга про порушення Замовником порядку проведення процедури закупівлі. Рішення по скарзі поки не прийнято;
  • Капітально-відновлювальний ремонт колійної машини RM-80 UKR №366 замовлений ПАТ "Українська залізниця" філія "Центр з ремонту та експлуатації колійних машин", очікуваною вартістю 27,696 млн. грн..
  • Послуги з організації гарячого харчування учнів для управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації. Очікувана вартість послуг – 13,032 млн. грн.. Як і в першому випадку до Антимонопольного комітету України подана скарга «на кваліфікацію учасників», тож наразі всі очікують рішення АМКУ.

Всього один аукціон у четвер було проведено у Чернівецькій області де Головне управління Національної поліції регіону визначало підрядника для поставки 262 тисяч 153 м3 природнього газу. Орієнтовна варість товару складала 2,661 млн. грн., однак наразі на стадії розгляду знаходиться пропозиція одного з підприємств, що запропонувало поставити визначені об'єми газу за 1,729 млн. грн..

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання