DOZORRO-NEWS

ProZorro інтегрувалось з ЄДР

19.06.2017 14:36

Від 16 червня перевірити учасників держтендерів стало ще простіше завдяки інтеграції системі електронних публічних закупівель ProZorro з Єдиним Державним Реєстром. За інформацією спеціалістів ДП «ПРОЗОРРО» завдяки інтеграції з ЄДР в системі реалізовано функціонал швидкої та зручної перевірки реальності компанії. Це пришвидшує реєстрацію бізнесу в системі і полегшує роботу майданчиків.

До сьогодні замовники могли по власній ініціативі перевірити учасника через сайт Міністерства Юстиції України, але за цю послугу вони мали платити. Тепер замовник при оцінці пропозицій може швидко і безоплатно отримати розширену інформацію про учасника в електронній формі.

ДП “ПРОЗОРРО” та ДП “ Національні інформаційні системи”, яке опікується технічним та технологічним забезпеченням створення та супроводження програмного забезпечення ведення автоматизованих систем Єдиних Державних реєстрів, підписано договір, згідно якого ДП “ПРОЗОРРО” закуповує послуги з надання інформації, однак планується, що невдовзі всі майданчики системи матимуть можливість перевірки даних з ЄДР через кабінети користувачів.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання