DOZORRO-NEWS

ProZorro успішно завершило інтеграцію з Казначейством

14.09.2020 15:12

Держпідприємство «ПРОЗОРРО» повідомило про успішне завершення робіт з інтеграції електронної системи закупівель ProZorro із інформаційними ресурсами Казначейської служби. 

За інформацією пресслужби ДП, розроблене рішення працює наступним чином: Казначейство віддає щодня ProZorro реєстр розпорядників коштів державного бюджету України.  В свою чергу ProZorro віддає інформацію Казначейству про укладені контракти завдяки проведеним процедурам закупівель в системі розпорядниками коштів державного бюджету України. Обмін інформацією відбувається в безпечному режимі та із підписаними за допомогою КЕП даними підприємств. Після того, як Казначейство здійснює платежі за зареєстрованими договорами, інформація про такі оплати передається до ProZorro та відображається на сторінці закупівлі. Можна переглядати абсолютно всі транзакції по окремо взятому договору з прив’язкою до платника, отримувача та їхніх реквізитів.

Інформація про оплати відображатиметься для всіх процедур закупівель, а також для допорогових / cпрощених закупівель і звітів про укладений договорів, де є прив`язка тендеру до плану. Побачити інформацію про платежі можна буде для всіх договорів, укладених від 1 вересня 2020 року.  

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання