DOZORRO-NEWS

"ProZorro.Продажі" звітує про свою діяльність за березень

05.04.2017 15:14

ProZorro.Продажі звітує про свою діяльність за березень

Керівник проекту "ProZorro.Продажі" Олексій Соболєв прозвітував, на своій офіційній сторінці у мережі Facebook, про результати роботи за минулий місяць.

"1. Пройшов березень, а це значить, що ми зросли більше ніж на 100%!

Нажаль сума реалізації за місяць через систему, ще не досягли бажаних показників, проте темпи росту вражають. Ось, на аукціонах березня ми продали для держави аж на 230 млн грн! Це майже в 3 рази більше аніж за лютий (тоді продали лише на 82 млн грн). Також сума оголошених аукціонів за місяць більш ніж подвоїлась - до 22 млрд грн. Більше оголошено - значить більше буде продано в квітні. Корочше, все йде за графіком, аж нудно.
Всі дані на https://bi.prozorro.sale

2. Запустили нову центральну базу даних, через яку будемо продавати все, окрім майна банків-банкрутів

Александр Акуленко, Sergii Kulyk, Дмитрий Сазонов важко працювали, щоб запустити базу вчасно. І запустили, як обіцяли в березні. Вже зараз є перші лоти від ПАТ "Укргазвидобування" на цьому тижні буде майно від НЕК "Укренерго" - NPC Ukrenergo. А взагалі за квітень підключимо десяток другий державних підприємств.

3. Організували прес-брифінг про запуск нового вектору проекту

Natalia Raiz провела титанічну роботу і зробила незабувний івент в УКМЦ (був аншлаг, доречі) під час якого ми провели тестовий ауціон для журналістів. Тепер кілька видань знають особисто, як нелегко, але весело торгуватись на наших аукціонах. Ну а всі інші знають, що ми тепер продаємо не лише банківське майно але й майно державних підприємств, наприклад.
Як вся команда виглядала після івенту можете побачити на фото.

4. Змінили регламент для ФГВФО

Нарешті внесені зміни в регламент роботи системи з ФГВФО і за тиждень у нас буде автоматичне визначення переможця! Даєш автоматизацію всього."

З усіма публічними документами проекту "ProZorro.Продажі" можна ознайомитись за наступним посиланням: goo.gl/w2KnCp.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання