Вiктор Нестуля

ProZorro.Sale стане майданчиком продажу українських держкомпаній

23.05.2017 16:10

Під час 13-го найбільшого світового форуму, присвяченого питанням публічних закупівель, PRIMO, прем’єр-міністр Володимир Гройсман повідомив - система публічних закупівель ProZorro дасть новий шлях для приватизації та продажу українських держпідприємств, інформує «Укрінформ».

"Ми знайшли рішення спільно з Фондом державного майна, який оперує державним компаніями, міністерствами, урядом для того, щоб запровадити систему РroZorro для конкурентного продажу державних компаній. Загалом же через систему РroZorro було проведено закупівель майже на 700 млрд гривень. Я наголошую на тому, що у старій системі це десятки мільярдів втрат було. Сьогодні ми можемо констатувати те, що система є не тільки конкурентною, а й заощаджує ресурси бюджету", - сказав Гройсман.

На думку прем’єр-міністра представники бізнесу, незалежно від того, яку країну вони представляють, повинні мати рівні можливості у питаннях приватизації.

Що ж продажу держкомпаній, то це, наголосив Гройсман, дасть можливість залучати інвестиції в економіку нашої держави і викорінити прояви корупції у державному секторі.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання